Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Geloofsgemeenschap Sint Victor

Adres: Zuidkade 176 2741 JJ • Waddinxveen • tel: 0182612452 • https://www.sintjandd.nl/h/waddinxveen

WELKOM

Welkom op de pagina van geloofsgemeenschap Sint Victor in Waddinxveen! Als katholieke inwoner van Waddinxveen, Zevenhuizen of Moerkapelle behoort u  tot onze geloofsgemeenschap. Op dit deel van de website vindt u informatie over onze lokale geloofsgemeenschap.
 
Het secretariaat is geopend van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Ook kunt u ons bereiken via tel.nr.0182-612452. Zijn wij niet aanwezig kunt u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat of een mail sturen naar: waddinxveen@sintjandd.nl 
 
De geloofsgemeenschappen van Bodegraven, Boskoop, Reeuwijk, Gouda, Moordrecht, Waddinxveen en Zevenhuizen-Moerkapelle vormen 1 parochie Sint Jan de Doper. De pastorale zorg in de parochie en geloofsgemeenschappen wordt gegeven door een Pastoraal Team.
 
De geloofsgemeenschap Sint Victor is actieve en levendige geloofsgemeenschap met veel vrijwilligers en talrijke werkgroepen op het gebied van diaconie, liturgie, (jongeren)catechese en pastoraat. De centrale gedachte hierbij is dat we SAMEN KERK ZIJN. Getracht wordt zoveel mogelijk parochianen bij de parochiële activiteiten te betrekken. 
 
Wij leven in een tijd waarin christen-zijn niet meer vanzelfsprekend is. Deel uitmaken van een geloofsgemeenschap is een eigen keuze van mensen. Daarom is het goed, dat wij als gelovige mensen elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en met elkaar werken aan ieders geloofsverdieping. Alleen zó kunnen we laten weten wat wij voor elkaar, en voor de samenleving waar we deel van uitmaken, willen betekenen.
 
Locatieraad Sint Victor