Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kinderwoorddienst

Verslag kinderwoorddienst (20 januari)

Vandaag 20 januari was er een oecumenische dienst in de Petrus en Pauluskerk.

Er was een klein aantal kinderen naar de kerk gekomen en tijdens de kinderwoorddienst hebben we het gehad over het thema 'Recht voor ogen'.

Op een boekrol, net zo één waaruit Jezus ook vaker las, heeft 1 kind de lezing van het thema voorgelezen. Jezus, gaf daarin aan, dat elke dag een dag is om te leren. We hebben het gehad over wat is rechtvaardig en wanneer kun je er niet over spreken. De kinderen vonden het lastig om met voorbeelden te komen.

Hierna zijn we zelf een boekrol gaan aankleden, met de diverse verhalen van Jezus qua plaatjes. Het was nog niet zo makkelijk om het in de juiste volgorde te zetten de gebeurtenissen, die Jezus heeft meegemaakt.

Met vriendelijke groet,
Nicole de Keijzer