Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Van Dorp tot Plas

De nieuwsbrief is voor alle personen in de geloofsgemeenschap De Goede Herder de vertrouwde informatiebron op het gebied van kerk en gemeenschap en ook al doet de website zijn intrede, de nieuwsbrief zal voor veel mensen nog lang zijn waarde behouden.

Artikelen voor de nieuwsbrief Van Dorp tot Plas en/of het Reeuwijkse katern in het parocheblad De Voorloper, kunt u mailen naar onze lokale redactie: vandorptotplas@gmail.com.


Door problemen met de emailservice versturen wij de nieuwsbrief via het redactie-adres. Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen dan kunt u de uitgave hier downloaden:

 

Aanmelden

Download hier de laatste uitgaven

2018-3_Nieuwsbrief 3.pdf (26 Feb '18)

2018-2_Nieuwsbrief 2.pdf (29 Jan '18)

2018-1_Nieuwsbrief_1.pdf (28 Dec '17)

Afmelden voor deze e-mailservice gaat eenvoudig door te klikken op de afmeldlink onderaan de mail.

Voorloper

Aanmelden

Download hier de laatste uitgaven

DeVoorloper_2003_dig.pdf (18 May '20)

DeVoorloper_2002_dig.pdf (08 Apr '20)

Bericht digitale abonnees.pdf (21 Mar '20)

uploads (21 Mar '20)

DeVoorloper_2001_dig.pdf (28 Jan '20)

Afmelden voor deze e-mailservice gaat eenvoudig door te klikken op de afmeldlink onderaan de mail.