Afscheid Diaken Everts

Afscheid Diaken Everts
Diaken Everts zal met vervroegd pensioen gaan en afscheid nemen van onze parochie. Na een turbulente periode binnen zijn gezin geeft deze mogelijkheid hem rust en perspectief. Wij zullen als parochie in het weekend van 28 en 29 november afscheid van hem nemen. Dit weekend zal Diaken Everts mee voorgaan in de volgende vieringen; zaterdag 28 november om 17:00 uur in de OLV in Gouda, zaterdag 28 november om 19:00 uur in Boskoop, zondag 29 november om 9:00 uur in Bodegraven, zondag 29 november om 11.00 uur in Gouda. Voor alle vieringen geldt de gebruikelijke aanmeldprocedure via de lokale geloofsgemeenschap.

Op zondag 29 november zal in de H. Josephkerk in Gouda om 11:00 uur de afscheidsviering plaats vinden. Een aantal mensen waarmee Diaken Everts de afgelopen jaren nauw heeft samengewerkt zullen voor deze viering een aparte uitnodiging ontvangen. Helaas kan er na de viering niet persoonlijk afscheid worden genomen i.v.m. de huidige richtlijnen vanuit de overheid. Eenieder die persoonlijk afscheid wil nemen wordt verzocht dit te doen via een geschreven wens, die kan tot uiterlijk woensdag 25 november worden afgegeven op de lokale secretariaten. Deze wensen zullen bij zijn afscheid op zondag 29 november in Gouda worden overhandigd.

Parochianen die graag een geldelijke bijdrage willen leveren rondom het afscheid kunnen dit doen door hun geldelijke bijdrage te leveren via de bestaande bus in de kerk die mede bestemd is voor de afscheidswensen.

<<== Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.