Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Katholiek worden

Katholiek worden?

De vraag om katholiek te worden uit zich bij mensen in verschillende vormen. Voor de één is het een intens verlangen, voor de ander een vragend zoeken en nog niet weten. Sommigen zijn nog nooit in aanraking geweest met de kerk, anderen zijn wel al gedoopt en spelen met de gedachte om hun geloof verder vorm te geven. 

 


Geloofsbegeleiding

Het Pastoraal Team begeleidt mensen vanuit deze verschillende achtergronden, bij wie de vraag leeft om katholiek te worden. Lees in Volwassen die vragen om de doop en het vormsel meer over geloofsbegeleiding in onze parochie. Ook kunt u voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend gesprek een e-mail sturen naar het Pastoraal Team:parochie@sintjandd.nl