Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Jongerenkoor Sint Willibrordus

Welkom!
Welkom op de pagina van Jongerenkoor Sint Willibrordus uit Bodegraven! Wij zijn een enthousiast koor voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 35 jaar. Momenteel hebben wij circa 25 leden waarvan een groot deel uit Bodegraven komt, maar ook jongeren uit de regio zingen mee in het koor. Iedere donderdagavond oefenen wij van 19.30 tot 21.00 uur in de St. Willibrorduskerk aan de Overtocht in Bodegraven. Om 20.15 uur houden we een korte pauze. Onder het genot van een kopje koffie, thee of fris is er tijd om even gezellig bij te kletsen.

Ongeveer één keer per maand verzorgen wij een liturgische viering in de RK Willibroruskerk.

Naar onze repetities en vieringen in onze eigen kerk organiseren we regelmatig leuke activiteiten met elkaar. Zo hebben we de jaarlijkse afsluiting van het seizoen: een leuk of sportief slotactiviteit overdag met na de slotviering een heerlijke barbecue. Maar ook een spelletjesavond, poolen, bowlen of een weekendje weg staat op de agenda. Tot slot mogen we ook het jaarlijkse Nationale Jongerenkorenfestival in Rijsbergen zeker niet vergeten. Hier kijken we het hele jaar naar uit!

Je kunt contact met ons opnemen via deze link
 
Het bestuur