Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Themakoor His Revolution

Dirigent(e): Wivineke Plugge. Begeleiding: Pianiste Jennifer Jansen. T: 0182-602060

 

Themakoor His Revolution is een enthousiast en gezellig koor voor iedereen die van zingen houdt. Het koor zingt ongeveer een keer per maand tijdens een zgn. ‘themaviering’ van de geloofsgemeenschap Sint Victor te Waddinxveen. Kwaliteit en plezier in het zingen staan bij ons hoog in het vaandel! We zingen uit een gevarieerd repertoire met muziek voor jongerenkoren, middenkoren en nummers waarvan de teksten op bekende melodieën toegepast zijn. Het koor is onderverdeeld in 4 partijen: sopranen, alten, tenoren en bassen en telt momenteel circa 40 leden. Incidenteel verlenen we onze medewerking aan bijvoorbeeld een (kerst)concert, huwelijks- of doopviering. His Revolution wordt sinds augustus 2012 gedirigeerd door Wivineke Plugge en begeleid op de piano door Jennifer Jansen. Op woensdagavond wordt er gerepeteerd van 19.30 tot 21.30 uur.

Contactpersoon: Ruud Vink

Voor meer informatie, kijk ook de website: http://www.hisrevolution.nl