Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Zondag 6 oktober

Gezinsochtend: Zegen?!

Zondag 6 oktober is er weer een parochiebrede gezinsochtend in Gouda (Aalberseplein 2), met een geheel vernieuwd programma vol ontmoeting, eucharistie en catechese.

Wat kun je verwachten?
De ochtend begint om 9.30 uur, waarbij we in verschillende leeftijdscategorieën aan de slag gaan met het thema: Zegen!? Om 11.00 uur sluiten we de ochtend af met een familieviering in de Josephkerk. Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten.

Huisdieren mee!
Omdat we het feest van Franciscus van Assisi vieren, vragen we je om je huisdier mee te nemen naar de kerk, want aan het einde van de viering worden alle dieren gezegend!

Opgeven
Opgeven mag, maar is niet verplicht.

Contact
Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl / 06 – 23 27 35 13.