Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Zondag 2 februari – Parochiebrede Gezinsochtend

Op zondag 2 februari is er weer een nieuwe parochiebrede gezinsochtend in Gouda. De ochtend begint om 9.30 uur, waarbij we in verschillende leeftijdscategorieën aan de slag gaan met een verfrissende catechese. Ook voor volwassenen wordt voor een inspirerend programma gezorgd, dus jong en oud is welkom! Om 11.00 uur sluiten we de ochtend af met een eucharistieviering in de H.-Josephkerk. Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten. Kom een langs en maak kennis met deze leuke bijeenkomst met ontmoeting, een uitdagend programma en eucharistie! Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl / 06 – 23 27 35 13

De volgende gezinsochtenden zijn op: 2 februari, 1 maart, 29 maart en 31 mei.

Reactie van een aanwezige:

"Begin oktober was ik bij het programma van de gezinsdag in de Josephkerk. Priesterstudent Sander Verschuur gaf een inleiding over het thema 'Zegen'. Hij deelde een herinnering uit zijn jeugd: bij hem thuis werd voor het slapen gaan een liedje gezongen en een kruisje gegeven.

Voor mij een herkenbaar beeld, mijn moeder zong ook altijd een liedje voor mij en maakte een kruisje op mijn voorhoofd voor het slapen gaan. Op datzelfde moment kwam het besef dat door de drukte op mijn werk ik vaak wat vermoeid thuiskom. Steevast bracht mijn vrouw de kinderen naar bed.

Sinds een maand breng ik (als dat mogelijk is) de kinderen naar bed en lees ik ze voor uit een kinderboek. Ik ben erg blij en dankbaar voor die 'eyeopener' op de gezinsdag!"

Jos uit Gouda

Word je nu ook erg nieuwsgierig? Wees welkom op zondag 2 februari!