Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Amazing Teeners

Amazing Teeners is een gezellige groep jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar, die eens in de zes weken samenkomen. De bijeenkomsten vinden plaats in het Jeugdhonk van de St.-Victorkerk in Waddinxveen, op zondag van 19:30 tot 21:00uur.

Karin Kruit en Bart Wiekart verzorgen sinds 2010 deze bijeenkomsten. Elke avond heeft een nieuw thema. Dit bedenken we zelf of we laten ons inspireren door het boek "Het licht op ons pad". Door middel van bijbellezingen, spelletjes en andere activiteiten wordt deze avond met een heel programma gevuld. Aan het einde van de avond kletsen we nog wat gezellig na met wat frisdrank en chips.
 

Je mag altijd een vriend of vriendin meenemen. De avonden zijn gratis. (En voor speciale activiteiten zoals de BBQ vragen we een kleine bijdrage).

 

We hopen weer een leuke groep jongeren te ontvangen bij de volgende bijeenkomsten.

Groetjes,

Bart en Karin
e-mail: amazingteeners@sintjandd.nl

 

Hieronder een overzicht van de planning voor de nieuwe periode:

Seizoen 2018-2019 

16-09-2018

Thema avond: helden  Open het verslag

14-10

Thema avond: Advent  Open het verslag

18-11

Diaconaction  Open het verslag

22-12

Filmavond  

27-01-2019       

Thema avond: Communiceren  Open het verslag

17-02

Gezamelijk eten en Film kijken  

24-03

Uitje  Open het verslag    

26-05

Thema avond                 

16-06

Thema avond  

Juli

Gezamelijke afsluiting (datum volgt)