Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Vrijwilligersmiddag 15 september

Afgelopen vrijwilligersavond bleek dat het voor sommige van onze vrijwilligers steeds bezwaarlijker is om ’s avonds op stap te gaan. Daarom heeft de locatieraad besloten om de avond te verplaatsen naar een middag. Omdat dit jaar er in verband met de feestelijkheden rond 25 priesterfeest van pastoor Van Klaveren er geen Antoniusdag zal zijn, zal de eerste vrijwilligersmiddag zijn op zaterdag 15 september aanstaande. Dat betekent dat we dit jaar op deze middag ook de Antoniusspelden zullen uitreiken.
Als u aan deze vrijwilligersdag wilt deelnemen wordt u verzocht om u uiterlijk 10 september aan te melden via het locatiesecretariaat. gouda@sintjandd.nl of tel. 0182-523801

Antoniusspelden

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen worden de Antoniusspelden op 15 september uitgereikt.
Indien u iemand wilt voordragen kan dat bij de locatieraad via locatieraadgouda@sintjandd.nl.
Richtlijnen voor toekenning van een Antoniusspeld zijn:

  • Als vrijwilliger minimaal 20 jaar actief zijn voor onze geloofsgemeenschap met een bijzondere staat van dienst;
  • Als vrijwilliger minimaal 40 jaar actief zijn in onze geloofsgemeenschap.