Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Allerheiligenviering

Iedere eerste vrijdag van de maand (Heilig Hart) is er Aanbidding in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk in Gouda. Dit jaar valt dat samen met het Hoogfeest van Allerheiligen op 1 november. Om die reden zal de parochiebrede viering van dit Hoogfeest plaatsvinden in de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk in plaats van in de H‑Josephkerk om 19.30 uur. Aansluitend zal er dan zoals gebruikelijk (tot 21.30h) aanbidding zijn.

 

Allerzielenviering

Elk jaar vindt de parochiebrede viering van Allerzielen plaats in de H.-Josephkerk. Dit jaar valt dit op een zaterdag en zal de viering gehouden worden om 11.00 uur. Voor deze viering kunnen parochianen gebedsintenties opgeven bij het locatiesecretariaat.

De parochiebrede Schola Cantorum ondersteunt de viering met liederen. Na afloop van de viering kunt u een kopje koffie of thee drinken.