Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Vormsel

Voor kinderen van rond de 12 jaar biedt de katholieke kerk het vormsel. Het levensjaar waarin kinderen over een hele hoop dingen een beslissing moeten nemen: wat wil ik later worden en naar welke school moet ik dan? Ga ik sporten en welke sport kies ik dan? Met welke vrienden ga ik om en met wie liever niet? Ons geloof kan helpen bij het kiezen tussen goede en minder goede beslissingen.

Wat houdt het Vormsel in?
Op deze pagina vindt u meer informatie wat het Vormsel inhoudt inclusief een video die u samen met uw kind kunt bekijken.Het vormseltraject in Bodegraven
Voor het vormsel komen we 6 avonden met de jongeren bij elkaar om voor te bereiden. Ook hebben we op een zaterdag een activiteit voor ouderen vaak gekoppeld aan de voorstelviering. Na het vormsel hebben we nog 1 bijeenkomst om na te praten. We gaan op kloosterweekend en sluiten af met de vuurdoop in de kathedraal in Rotterdam. Inschrijving is voor het hele pakket.

Als uw kind hier belangstelling voor heeft, klik dan op deze link om hem/haar op te geven. 

Informatie over de voorstelviering, de vormseldatum en de vorm waarin de voorbereiding zal plaatsvinden, krijgt u op de eerste ouderavond. Aan het vormseltraject zitten kosten verbonden: voor lesmateriaal, het kloosterweekend en de vuurdoop. Het precieze bedrag hoort u op de eerste ouderavond.

Mocht u vragen hebben, mail ze gerust naar kerkstraat@familiescheer.nl of bel naar 06-15308708.


Met vriendelijke groet,

Peter & Monica Scheer
Vormselwerkgroep St. Willibrordus
Parochie Sint Jan de Doper