Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Mededelingen 15 en 16 februari 2020

 

  • U kunt uw oude palmtakjes inleveren, deze zullen worden verbrand om as te maken welke op Aswoensdag gebruikt wordt.

  • Stille Omgang
   “Ook dit jaar zullen wij met een aantal parochianen de Stille Omgang in Amsterdam lopen die plaatsvindt in de nacht van 21 op 22 maart. Pastoor Van Klaveren zal voorgaan in de eucharistieviering in de Begijnhofkapel in Amsterdam. Vervoer wordt geregeld vanuit Gouda naar Amsterdam en weer terug. U dient daarvoor op zaterdagavond 21 maart om 20.00 uur in de H. Josephkerk in Gouda aanwezig te zijn. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar en u kunt zich aanmelden door voor 24 februari een e-mail te sturen naar stilleomgang@sintjandd.nl of telefonisch: 06-11378832. Uitgebreide informatie staat op de website en in de Voorloper. De kosten bedragen     € 14,- per persoon.”

  • Vanuit de parochie Sint Jan de Doper gaan we op zondag 6 september de Passiespelen in Tegelen bijwonen. Dit evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een theatergebeuren van internationale allure. Voor opgave en meer informatie kijkt u op de website, Voorloper en de nieuwsbrieven. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar 

    

   Tot zover de mededelingen