Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Mededelingen 7 en 8 december 2019

 

  • Dit weekend gaan vanuit deze liturgie onze gedachten en gebeden uit naar een medeparochiaan. Als teken van medeleven brengen wij een bloemetje naar de heer en mevrouw Heemskerk aan de Brasem.

  • Dit weekend start de verkoop van de kerstnachtmiskaarten. De kaarten kosten 1 euro per stuk en de opbrengst is geheel bestemd voor de zusters van Naastenliefde.

  • Aanstaand weekend is de deurcollecte voor de Bisschoppelijke Adventsactie.

  • Zaterdag 14 december a.s.is er om 20.00 uur een kerstconcert met samenzang in de Sint Victorkerk. Ons Jongerenkoor en het Noorderkoor zullen deze avond voor U optreden en samen zullen er diverse bekende kerstliederen gezongen worden. De toegang is gratis.

  • Ter inspiratie ligt het adventsboekje voor u klaar om mee te nemen

  • Tijd voor elkaar! Wil jij investeren in jouw huwelijk of relatie? Volg dan binnenkort samen een Marriage Course! Eind januari start de cursus in onze parochie, bestaande uit acht avonden. Elke avond start met een romantisch diner voor twee. Daarna gaan jullie aan de hand van inleidende momenten samen aan de slag. Meer informatie vindt u op de website en in de voorloper. 

  • Vanaf 10 november is het secretariaat tijdelijk op donderdag gesloten.

    

   Tot zover de mededelingen