Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Braziliegroep

Laatste nieuws

Huiskamerbijeenkomst

Op dinsdag 22 augustus a.s. hebben wij een huiskamerbijeenkomst in Moordrecht georganiseerd

waar Jacoline Groenendijk-do Nascimento u over haar werkzaamheden in Brazilië zal vertellen.

 

Corrie en Hans Peters, Tuin van Bier nr. 3, stellen hun huiskamer hiervoor beschikbaar waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn.

Vanaf 19.45 uur staat koffie/thee voor u klaar en om 20.00 uur begint de presentatie van Jacoline.

 

Mogen wij u deze avond ook begroeten? Laat het ons dan even weten wij zorgen dan voor genoeg stoelen!

Bezoek aan nederland

Begin augustus komen Jacoline, Silvinho, Eloisa en Emanuel voor een periode van vier weken weer naar Nederland. Tijdens dit verblijf zullen zij vakantie houden en zal Jacoline presentaties geven aan kinderen, op huiskamerbijeenkomsten, tijdens andere ontmoetingsmomenten en zal er ook vergaderd moeten worden

(lees verder in nieuwsbrief 27)

Stamppottenbuffet

Dinsdagavond 29 november hebben 50 mensen deelgenomen aan het stamppotten buffet. Zij hebben kunnen genieten van het overheerlijke eten welke was klaargemaakt door een van de vrijwilligers Peter Klaasse.
Na afloop van de maaltijd heeft Robert Smits een presentatie gehouden over het werk van REMER.

En kregen de mensen daarvan een film te zien. Welke een enorme indruk heeft achtergelaten.

2 bezoekers reageerden dan ook na afloop; "was gezellig, veel informatie....... Wat kan die Robert vertellen! En zoveel bijzondere ervaringen. Wat een wilskracht en energie om in die omstandigheden dit werk te doen, echt bijzonder!"

Dankzij alle bijdrage van de deelnemers aan het buffet en dat van de sponsors t.w. de Schakel die geen huur heeft gerekend en de plaatselijke AH die gezorgd heeft voor de ingrediënten van de maaltijd en de bij behorende drankjes kon er na afloop van de avond aan Robert Smits een bedrag overhandigd worden van ruim 800,00 euro. 

Stichting

Stichting 'Help mij leven' helpt Braziliaanse kinderen in nood

www.helpmijleven.nl
Kansarme kinderen in Brazilië leveren dagelijks een strijd op leven en dood. 'Help mij leven' biedt deze straatkinderen toekomst, door het werk van de Braziliaanse organisaties REMER en Sparta te steunen.

 

Via deze link kunt u informatie vinden over de stichting Remer. 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 27

 

 

-