Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Vacatures H. Joannes de Doper gemeenschap Boskoop

Iedereen heeft een talent, soms zelfs meerdere...

En wie wil, kan tijd vrijmaken...

 

Hieronder een overzicht van grote en kleine klussen, voor activiteiten en werkgroepen,
waarmee we onze gemeenschap meelevend, inspirerend en actief willen houden!

We hopen dat u er iets tussen vindt, wat bij u past en waar de gemeenschap bij geholpen is!

Voor aanmelden, vragen, opmerkingen: boskoop@sinjandd.nl

 

Voor : Werkgroep ziekenbezoek en/ of nabestaande bezoek.

Gezocht: Bezoekers
Taakomschrijving: Onze parochie wil graag aandacht  geven aan parochianen die ziek zijn of recent een dierbare hebben verloren. Het kan voor hen heel prettig zijn om de pijn te delen met mensen die niet zo dicht bij hen staan. Het is dankbaar en zinvol werk en het geeft veel voldoening. Belangrijk voor dit werk is vooral het bieden van een luisterend oor. Natuurlijk kun je zelf aangeven of je alleen zieken wilt bezoeken of nabestaanden. Beide kan natuurlijk ook. Beide werkgroepen bestaan nu uit totaal 13 vrijwilligers. Uitbreiding  is hard nodig dus zijn we op zoek naar jou!
Tijdsinvestering: Je kunt een bezoek afleggen op een moment dat het jou uitkomt. De vrijwilligers komen vier keer per jaar bij elkaar om ervaringen en vragen uit te wisselen en rond een thema met elkaar in gesprek te zijn.
Informatie: Graag vertel ik er meer over. Bel naar Vera Groen, coördinator van zieken- en rouw/nabestaanden bezoek, 0182-395982