Coockies
Deze website gebruikt coockies om de site goed te laten functioneren. Alle coockies worden automatisch verwijderd na dat u de site weer heeft verlaten. Alleen de filters van het vieringenrooster en uw keuze van deze melding blijft op uw computer achter. Als u inlogt als beheerder stemt u in met coockies die het beheren mogelijk maken.

Gegevens
Als u gegevens achter laat op deze website gaan we daar zo goed mogelijk mee om. Bekijk ons privacybelijd voor meer informatie.

Accepteren en doorgaan Weigeren en afsluiten

Kerkradio

Luisteren naar de kerkradio via de “Stichting Kerkomroep Boskoop” .

 

Het is voor sommige parochianen niet altijd mogelijk om naar de kerk te komen maar wil men toch graag de kerkdienst volgen. Er zijn hiervoor inmiddels 3 mogelijkheden. Hieronder staan ze vermeld:

  1. Via het internet:      https://www.kerkomroep.nl

Als u op de site bent klikt u bij het kaartje van Nederland op Zuid Holland.

Of tik het woord “Boskoop” in bij “Vind uw kerk” en klik op de zoek button.

Scroll naar de regel: Boskoop:          Boskoop, RK Parochie St. Joh. De Doper en klik hierop.

U kunt dan kiezen voor de actuele kerkdienst of voor eerdere diensten tot enkele maanden terug. Bij de dienst die u wilt volgen klikt u op de button “Luisteren”. (Zorg dat de volume knop van uw computer voldoende hoog staat).

  1. Via een “App” op uw mobiele telefoon.

U kunt de app “Kerkomroep” uit de “Google Play Store” kosteloos installeren op uw mobiele telefoon. Ook dan kunt u, zoals hierboven vermeld bij punt 1, kiezen voor de actuele of eerdere kerkdiensten.

  1. Via een abonnement bij de “Stichting Kerkomroep Boskoop”.

De stichting zorgt dan voor een luisterkastje bij u thuis. U kunt dan alleen naar de actuele kerkdienst luisteren. Deze methode is voor onze oudere parochianen al jaren in gebruik.

Het abonnement kost € 40 per jaar en er zit een waarborgsom van € 45 euro op het kastje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adrie van Zoest, adrie.van.zoest@ziggo .nl of het secretariaat 0172-212309

 

.